Circle Of Janus
SF&F Fan Club - Home Page
InConJunction Science Fiction and Fantasy Convention

Indianapolis, IN

Indianapolis Marriott East

July 5 - 7, 2019


Main Page Guest List Registration Info Hotel Information Expo Hall
Dealers' Room / Creators' Alley
Programming Special Events Masquerade Contest Doctor Who Room Anime Room Gaming Art Show Charities Sponsorships Program Book Committee Members Frequently Asked Questions Friends of InConJunction Web Page Archives Search This Site…
If you'd like to…

 • Receive regular email updates
 • Keep track of upcoming events

Click to subscribe to
InConJunction Announce


Doctor Who Video Room


The Dr. Who Video room is sponsored by The Whoosier Network, Indiana's Doctor Who and Sci-Fi Connection.



Doctor Who Room Schedule


Friday, July 5th
12:00 PM K-9 AND COMPANY with Elisabeth Sladen and John Leeson: "Pilot Episode" (1 Hour - Rating: PG)
Sarah Jane Smith, former companion to the Doctor, was looking to spend a quiet Christmas with her Aunt Lavinia and her ward Brendon… but when Lavinia's protests against a black magic cult lead to her disappearance, Sarah and Brendon are on the case. Fortunately, she has a newly-arrived ally in her quest... a robot dog named K-9!
1:00 PM DOCTOR WHO with Tom Baker: "Shada" (3 Hours - Rating: PG)
Here it is: the newly released version of the lost Doctor Who episode by Douglas Adams! Uncompleted during a strike by the technicians union in 1978, Shada has been released in various forms on VHS and DVD… but last year, all surviving castmates of the original production, including Tom Baker and Lalla Ward lent their talents to a near complete version filling in the production gaps with animated sequences... plus a wonderful heartwarming concluding scene guaranteed to bring laughter and tears to your eyes!
4:00 PM FAVORITE DOCTOR WHO VILLAINS (who aren't the Daleks, the Cybermen or the Master) (1 Hour - Rating: PG)
When it comes to the Doctor's most nefarious enemies, it almost always comes down to the terrible trio: the Daleks, the Cybermen, and the Master as fandom's favorite baddies. But how about the Ice Warriors, or the Autons, or even the Vashta Nerada? Mark "De Boss" Dooley leads a discussion about the other great villains in the Time Lord's rogues gallery who, though not quite as well known, gave the Doctor a rough way to go.
5:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi, David Bradley, and introducing Jodie Whittaker: "Twice Upon a Time"" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG)
The Doctor is pushing back against his regeneration… both of him! The Twelfth Doctor encounters the First at the North Pole, along with a confused and injured British captain plucked fresh from a life or death showdown in a foxhole in World War I. But how is Bill still alive and in a decidedly uncybernetic body... and what is the purpose of the android known as Testimony? If you don't own a box of kleenex, buy one and bring it.
6:30 PM WELCOME TO THE WHOOSIER NETWORK! (30 Minutes - Rating: PG-13)
Mark "De Boss" Dooley welcomes everyone to the "convention within a convention", the Whoosier Network room at InConJunction!
7:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "The Woman Who Fell to Earth" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG)
In a South Yorkshire city, Ryan Sinclair, Yasmin Khan and Graham O’Brien are about to have their lives changed forever, as a mysterious woman, unable to remember her own name, falls from the night sky. Can they believe a word she says? And can she help solve the strange events taking place across the city?
8:30 PM WHOOSIER NETWORK DISCUSSION PANEL (30 Minutes - Rating: PG)
The pundits have spoken… now, how do YOU feel about a female Doctor? It's been the fodder of fan fiction, amateur fan videoes, and not a few naughty dreams… and now the idea is a reality!
9:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "The Ghost Monument" (1 Hour - Rating: PG)
Still reeling from their first encounter, can the Doctor and her new friends stay alive long enough, in a hostile alien environment , to solve the mystery of Desolation? And just who are Angstrom and Epzo??
10:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "Rosa" (1 Hour - Rating: PG)
Montgomery, Alabama. 1955. The Doctor and her friends find themselves in the Deep South of America. As they encounter a seamstress by the name of Rosa Parks, they begin to wonder: is someone attempting to change history?
11:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "Arachnids in the UK" (1 Hour - Rating: PG-13)
The Doctor, Yaz, Graham and Ryan find their way back to Yorkshire – and Yaz’s family – only to find something is stirring amidst the eight-legged arachnid population of Sheffield.
12:00 AM DOCTOR WHO with Patrick Troughton: "The Underwater Menace" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG)
The TARDIS lands in the lost city of Atlantis, where the crazed Prof. Zaroff convinces the Atlanteans that he can raise their city from beneath the sea. But the Doctor soon discovers that Zaroff's plans have placed the entire planet in jeopardy!
2:00 AM DOCTOR WHO with Matt Smith: "The Angels Take Manhattan" (1 Hour - Rating: PG)
A trip to a local Manhattan coffee shop leads Rory Williams to an encounter with a Weeping Angel, sending him hurling back to 1938, where he meets up with River Song. The Doctor and Amy are in hot pursuit, but the Angels have a much greater plan in store... the takeover of all of Manhattan Island! Bring loads of tissue for this one. You're gonna need it.
3:00 AM Room shutdown until 9:00 AM (6 Hours)
Even Doctor Who fans have to knock off for an hour or so. Go, get some rest. We'll be back at 9:00 after some nice rem time and a hearty breakfast!

Saturday, July 6th
9:00 AM DOCTOR WHO AT THE PROMS (1 Hour - Rating: G)
Freema Agyeman hosts a spectacular musical tribute at the Royal Albert Hall to the music of Murray Gold featured in the reboot of Doctor Who, and a celebration of David Tennant's wonderful take on the Doctor, "The Man Who Never Would"! Also featuring the Doctor mini-adventure "Music of the Spheres" starring David Tennant and Jimmie Vee as the Graske!
10:00 AM THE DOCTOR WHO FILMS OF RYAN K. JOHNSON with Barbara Benedetti (2 Hours - Rating: G)
Long before Jodie Whittaker assumed the role of the 13th Doctor, Seattle-based filmaker Ryan K. Johnson envisioned a Doctor Who unlike any of the previous incarnations, starring actress Barbara Benedetti as a female Time Lord. Here we present the four episodes he produced and directed: "The Wrath of Eukor", "Visions of Utomu", "Pentagon West", and "Broken Doorways"
12:00 PM DOCTOR WHO with Jon Pertwee: "The Sea Devils" (2 Hours, 30 Minutes - Rating: G)
Where the Silurians failed in their attempt to retake the Earth, their genetic cousins the Sea Devils may succeed… especially since they've allied themselves to the Master, who has his own malevolent plans for conquest!
2:30 PM BLACKADDER II with Rowan Atkinson: "Potato" (30 Minutes - Rating: G)
International treasure Rowan Atkinson plays the scheming Edmund Blackadder in the second series set in the 16th Century. In this episode, Edmund seeks to woo the heart of spoiled Queen Bess by out-potatoing Sir Walter "Ooo, what a big ship I've got" Raleigh by setting sail for the Indies. Also featuring a certain Time Lord as a not-quite so sane sea captain.
3:00 PM ARE YOU SMARTER THAN A SCI-FI GEEK? (1 Hour - Rating: G)
He's back to challenge the brainiest and the best trivia minds at InCon! Mark C. Dooley is MOC of the traditional trivia contest that makes the massacres of the Walking Dead look like tempermental kids fighting in the sandbox!
4:00 PM DOCTOR WHO with David Tennant: "Army of Ghosts", "Doomsday" (2 Hours - Rating: PG)
Upon returning to the Estates and Rose's home, the Doctor and Rose.discover that ghostly images are appearing all over the world before Earth's populace. Like Rose's mom, many believe them to be returned spirits. But as the adventurers dig into the phenomenon, they uncover that evil... and familiar... forces are behind the events!
6:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "The Tsuranga Conundrum" (1 Hour - Rating: PG)
Injured and stranded in the wilds of a far-flung galaxy, The Doctor, Yaz, Graham and Ryan must band together with a group of strangers to survive against one of the universe’s most deadly -- and unusual -- creatures.
7:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "Demons of the Punjab" (1 Hour - Rating: PG)
India, 1947. The Doctor and her friends arrive in the Punjab, as the country is being torn apart. While Yaz attempts to discover her grandmother’s hidden history, the Doctor discovers demons haunting the land. Who are they and what do they want?
8:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "Kerblam!" (1 Hour - Rating: PG)
A mysterious message arrives in a package addressed to the Doctor, leading her, Graham, Yaz and Ryan to investigate the warehouse moon orbiting Kandoka, and the home of the galaxy’s largest retailer: Kerblam!
9:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "The Witchfinders" (1 Hour - Rating: PG)
The Doctor, Ryan, Graham and Yaz arrive in 17th century Lancashire and become embroiled in a witch trial, run by the local landowner. As fear stalks the land, the arrival of King James I only serves to intensify the witch hunt. But is there something even more dangerous at work? Can the Doctor and friends keep the people of Bilehurst Cragg safe from all the forces that are massing in the land?
10:00 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "It Takes You Away" (1 Hour - Rating: PG)
On the edge of a Norwegian fjord, in the present day, The Doctor, Ryan, Graham and Yaz discover a boarded-up cottage and a girl named Hanne in need of their help. What has happened here? What monster lurks in the woods around the cottage – and beyond?
11:00 PM DOCTOR WHO with Peter Davison: "Earthshock" (2 Hours - Rating: G)
The TARDIS crew, while investigating the deaths of an archeological team in the future, find themselves aboard a freighter that contains a secret cargo… an army of Cybermen!
1:00 AM DOCTOR WHO with Sylvester McCoy: "The Curse of Fenric" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
Ace's life journey continues when she and the Doctor arrive at a secret British naval base in World War II, where the base's scientists and commanders have decrypted ancient passages that have summoned the undead Wolves of Fenric. But in the midst of all hell literally breaking loose, Ace encounters an infant in the care of one of the nurses... a baby with a life-shattering secret for Ace!
2:30 AM Room shutdown until 9:00 AM (6 Hours)
Time for some shuteye and breaky! See you at 9:00!

Sunday, July 7th
9:00 AM DOCTOR WHO with Tom Baker: "Underworld" (2 Hours - Rating: G)
The Doctor and Leela find themselves trapped within a futuristic Jason and the Argonauts-style adventure with a group of questors who have been seeking a genetic bank that could restore their species. Special note: This is the story that set Mark "De Boss" Dooley on his path to becoming a Doctor Who fan.
11:00 AM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "The Battle of Rangskoor Av Kolos" (1 Hour - Rating: G)
On the planet of Ranskoor Av Kolos, lies the remains of a brutal battlefield. But as the Doctor, Graham, Yaz and Ryan answer nine separate distress calls, they discover the planet holds far more secrets. Who is the mysterious commander with no memory? What lies beyond the mists? Who or what are the Ux? The answers will lead the Doctor and her friends towards a deadly reckoning.
12:00 PM THE WHO-NET DOORPRIZE DRAWING! (30 Minutes - Rating: G)
We hope you all have your tickets, because we have some really great prize packages this year!
12:30 PM DOCTOR WHO with Jodie Whittaker: "Resolution" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
As the New Year begins, a terrifying evil is stirring, from across the centuries of Earth’s history. As the Doctor, Ryan, Graham and Yaz return home, will they be able to overcome the threat to planet Earth?

Would you like to volunteer to help out with the convention? Do you want to apply to be a participating guest, artist, or vendor? Do you have promotional items you want to provide or items that you'd like to donate to our charity auction? Want to receive the latest convention flyer and be kept informed of upcoming events? You can do all this and more via our Online Address Book form. All InConJunction participants (both approved and those pending approval) can login and update their Participant Profile and Settings via the new Event Planning Dashboard.


Send an E-Mail to the current Convention Chair-Person at conchair2019@inconjunction.org if you would like any additional information about InConJunction. Send an E-Mail to the convention webmaster at webmaster@inconjunction.org with questions or comments about the InConJunction web page.


InConJunction is dedicated to providing a harassment-free convention experience for everyone. This policy applies to all participants, whether Convention Committee members, volunteers, vendors, invited guests or paying attendees.


Share this page via: