Circle Of Janus
SF&F Fan Club - Home Page
InConJunction Science Fiction and Fantasy Convention

Indianapolis, IN

Indianapolis Marriott East

June 30 - July 2, 2017


Main Page Guest List Registration Info Hotel Information Expo Hall
Dealers' Room / Creators' Alley
Programming Special Events Masquerade Contest Doctor Who Room Anime Room Video Room Gaming Art Show Charities Sponsorships Program Book Committee Members
If you'd like to…

 • Receive regular email updates
 • Keep track of upcoming events

Click to subscribe to
InConJunction Announce

Support This Site

NOTE: This page contains archived web-site content.
Go to the InConJunction Home Page to view the information for the current year.


Video Room


InConJunction's Video Room shows a wide variety of Science Fiction, Fantasy, Horror and Comedy films at nearly all hours of the convention. We have yet to find a sponsor for this year's video room. If you, or someone you know, might be interested please contact the programming team via programming@inconjunction.org to ask about becoming a volunteer and sponsor of our video room.

The Video Room staff always welcomes suggestions and movie referrals. An honest effort is made to research all suggestions and judge the suitability of each request. To request additional information about InConJunction's Video Room, contact our Video Room organizer via email at videoroom@inconjunction.org or write to:

InConJunction XXXVII -- Video Room
P.O. Box 68514
Indianapolis, IN 46268-0514

Video Room Schedule


Friday, June 30th
12:00 PM Standard Action Season 1 (2 Hours, 30 Minutes - Rating: PG-13)
Standard Action was made in Vancouver, BC, Canada by a fantastic team of filmmakers, led by Rob Hunt and Joanna Gaskell. It is a story of a group of misfits who find each other, go on an adventure, and discover that they are stronger together than alone.
2:30 PM Legend of the Lich Lord (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG-13)
A naive young paladin with a prophesy, a drunken wizard, a barbarian, and a greedy rogue team up with a hesitant druid and a ranger to defeat an evil necromancer and a lich.
4:00 PM The Throbbit (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG-13)
Bobo Buggins, a neurotic Throbbit, joins a throng of Dweebs led by Randolf the Wizard to help them regain their technological treasures trapped beneath Silicon Mountain and guarded by a mighty Drag Queen
6:30 PM Super Happy Fun Time (1 Hour - Rating: PG-13)
Darkside is at it again, what fun insanity have they cooked up this time!
7:30 PM Dead Set (1 Hour - Rating: NC-17)
During a fictional series of Big Brother, a zombie outbreak occurs, but the house-mates are unaware of the impending doom outside of the Big Brother House. - IDs will be checked! - Profanity, Violence and Gore
10:30 PM Kuroshitsuji, Black Butler the Live Action Movie (2 Hours, 30 Minutes - Rating: R)
Are you reading the Black Butler series? Have you seen the anime? Did you know there was a live action version starring Mizushima Hiro? There was and we can watch it together then talk about right here at Inconjunction.

Saturday, July 1st
10:00 AM JourneyQuest Season 1 & 2 (2 Hours - Rating: PG-13)
Following a group of dysfunctional adventurers on a quest to discover and destroy the mythical Sword of Fighting, JOURNEYQUEST is a comedic adventure through the fantasy world of Fartherall, where intellectual orcs, incompetent wizards, and holy zombies form the living (and not-so-living) backdrop to an epic story of unrequited love, burning passions, and severely reluctant heroism. And running away. Lots of running away ...
12:00 PM Submerge Screening with DV Entertainment (1 Hour - Rating: PG-13)
Come see Submerge: Ni're Reborn, Submerge: The Chronicles of Ni're and Submerge: The Frozenland and ask questions of the producer.
1:00 PM Echo 51 (1 Hour - Rating: PG-13)
Premier Convention Screening. Come watch Echo 51 for the first time at any convention (The movie's premiere is at Keystone Crossing Thursday June 29 in Indianapolis). Stay after to fro a Q&A with the producer and some of the cast!
2:00 PM Loved One (1 Hour - Rating: PG-13)
Take The Step Productions present their first convention screening of 'Loved One' a drama inspired by a true story! A couple turn from God due to the loss of their child. A story of how they find the way back to their faith.
3:00 PM JourneyQuest Continued (1 Hour - Rating: PG-13)
Following a group of dysfunctional adventurers on a quest to discover and destroy the mythical Sword of Fighting, JOURNEYQUEST is a comedic adventure through the fantasy world of Fartherall, where intellectual orcs, incompetent wizards, and holy zombies form the living (and not-so-living) backdrop to an epic story of unrequited love, burning passions, and severely reluctant heroism. And running away. Lots of running away ...
6:00 PM Dark Dungeons (1 Hour - Rating: PG-13)
Two college students are seduced into the evil cult of role playing games.
7:00 PM Humans and Households (30 Minutes - Rating: PG-13)
Humans & Households follows a group of fantasy heroes on their day off as they sit down to enjoy a rousing role-playing game set in a mundane world of traffic lights, errant puppies, indoor plumbing, and other diabolical evils. Written and directed by Gamers creator Matt Vancil, this three-episode miniseries shows us that perspective is everything, with hilarious results.
7:30 PM Harvey Putter and the Ridiculous Premise (2 Hours - Rating: PG-13)
Celebrity teen wizard Harvey Putter and his friends learn that they are merely characters in a best-selling book and must magically escape their world before the final chapter.
9:30 PM The Brothers Barbarian (1 Hour - Rating: PG-13)
A pair of teenage barbarian brothers who have been turned into middle-aged men by an evil witch's spell, set out on a quest to restore their lost youth.
11:30 PM Rocky Horror Picture Show (2 Hours - Rating: PG-13)
Do the time warp and behold the majesty that is Tim Curry.

Sunday, July 2nd
10:00 AM The Dork of the Rings (2 Hours - Rating: PG-13)
Frudo Buggins must deliver The One Ring of Boundless Credit to Bank Boom to close the account of Lord Mauron, who is rapidly taking over Muddle-earth with his oppressive Dork-mart franchise.

NOTE: This page contains archived web-site content.
Go to the InConJunction Home Page to view the information for the current year.


Would you like to volunteer to help out with the convention? Do you want to apply to be a participating guest, artist, or vendor? Do you have promotional items you want to provide or items that you'd like to donate to our charity auction? Want to receive the latest convention flyer and be kept informed of upcoming events? You can do all this and more via our Online Address Book form. All InConJunction participants (both approved and those pending approval) can login and update their Participant Profile and Settings via the new Event Planning Dashboard.


Send an E-Mail to the current Convention Chair-Person at conchair2017@inconjunction.org if you would like any additional information about InConJunction. Send an E-Mail to the convention webmaster at webmaster@inconjunction.org with questions or comments about the InConJunction web page.


InConJunction is dedicated to providing a harassment-free convention experience for everyone. This policy applies to all participants, whether Convention Committee members, volunteers, vendors, invited guests or paying attendees.


Share this page via: