Circle Of Janus
SF&F Fan Club - Home Page
InConJunction Science Fiction and Fantasy Convention

Indianapolis, IN

Indianapolis Marriott East

June 30 - July 2, 2017


Main Page Guest List Registration Info Hotel Information Expo Hall
Dealers' Room / Creators' Alley
Programming Special Events Masquerade Contest Doctor Who Room Anime Room Video Room Gaming Art Show Charities Sponsorships Program Book Committee Members
If you'd like to…

 • Receive regular email updates
 • Keep track of upcoming events

Click to subscribe to
InConJunction Announce

Support This Site

NOTE: This page contains archived web-site content.
Go to the InConJunction Home Page to view the information for the current year.


Doctor Who Video Room


The Dr. Who Video room is sponsored by The Whoosier Network, Indiana's Doctor Who and Sci-Fi Connection.



Doctor Who Room Schedule


Friday, June 30th
12:00 PM THE WEAKEST LINK: Doctor Who Edition (1 Hour - Rating: PG)
Hosted by the "Queen of Mean" Anne Robinson, the 2006 cast of Doctor Who (John Barrowman, Noel Clarke, Tracy-Anne Oberman, Andrew Hayden-Smith, Camille Coduri, Nicholas Briggs, Claire Rushbrook, David Tennant, and K-9!), vie for big money for charity in Britain's legendary quiz show. You'll be shocked at who goes out first and who goes on to win all the marbles!
1:00 PM MY LIFE AS A WHOOSIER: Part 1 (1 Hour - Rating: PG)
Mark "De Boss" Dooley relates the early days of the Whoosier Network via archived video footage, photos, and interviews.
2:00 PM DOCTOR WHO with Christopher Eccleston: "Father's Day" (1 Hour - Rating: PG)
The consequences of altering history become a bitter fruit for Rose Tyler when she asks a reluctant Doctor to take her to the moment her father died in a traffic accident... and then impulsively rescues him.
3:00 PM WHO-NET PANEL: "Farewell to Doctor Mysterio" (1 Hour - Rating: PG-13)
.Mark "De Boss" Dooley holds court as we look back on the highs (and lows) of Peter Capaldi's fanboy dream of being the Doctor. We hope to have a big crowd for this panel, because there's a real divide among the fans on Capaldi's time. Come let your voice be heard!
4:00 PM DOCTOR WHO with Tom Baker" "The Invasion of Time" (2 Hours, 30 Minutes - Rating: PG)
Leela is leery of the Doctor's peculiar behavior when he decides to return to Gallifrey and claims the vacated chair of the Presidency of Gallifrey. It soon becomes apparent that the time lord is working in collusion with beings called the Vardans to take over the planet and control of all time and space. Has the Doctor willingly done this, is he being forced against his will... or is there something more about the Vardans that only Leela and K-9 can uncover?
6:30 PM WELCOME TO THE WHOOSIER NETWORK! (30 Minutes - Rating: PG-13)
Mark "De Boss" Dooley welcomes everyone to the "convention within a convention", the Whoosier Network room at InConJunction!
7:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Return of Doctor Mysterio" (1 Hour - Rating: PG)
The Doctor and a strangely reconstituted Nardole arrive on Earth to do battle with an old enemy planning world conquest... and into it steps the masked super-hero known only as "The Ghost".
8:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Pilot" (1 Hour - Rating: PG)
A chance encounter with a girl with a star in her eye leads to a terrifying chase across time and space. Bill's mind is opened to a Universe that is bigger and more exciting than she could possibly have imagined - but who is the Doctor, and what is his secret mission with Nardole on Earth?
9:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "Smile" (1 Hour - Rating: PG)
The language of the future is emoji! The Doctor takes Bill to a spectacular city on a distant planet - but where are the colonists? A band of 'cute' droids hold the deadly answer.
10:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "Thin Ice" (1 Hour - Rating: PG)
The Doctor and Bill arrive at the last of the great frost fairs, and find themselves investigating a string of impossible disappearances - people have been vanishing on the ice! Bill is about to discover that the past is more like her world than she expected, and that not all monsters come from outer space...
11:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi "Knock Knock" (1 Hour - Rating: PG)
Bill is moving in with some friends and they've found the perfect house - so what if it's strangely cheap to rent, and the landlord is a little creepy? The wind blows, the floorboards creak, and the Doctor thinks something is very wrong. What lurks in the strange tower at the heart of the building - and why can't they find any way to enter it?
12:00 AM CLASS: "For Tonight We Might Die" (1 Hour - Rating: PG-13)
At Coal Hill Academy, no stranger to the otherworldly, a teacher and a student must reveal their true identities to others to combat an invading alien horde... with a little help from the former caretaker.
1:00 AM CLASS: "The Coach with the Dragon Tattoo" (1 Hour - Rating: PG-13)
Ram struggles to return to his passion, football (the real football, dipwad!), but soon finds himself caught up in the mysterious deaths of the assistant coach and a school janitor. Viewer discretion is advised for brief scenes of nudity, violence, and language.
2:00 AM DOCTOR WHO with David Tennant:"Army of Ghosts", "Doomsday" (2 Hours - Rating: PG)
The Doctor and Rose return to modern-day Earth to discover the sudden appearance of ghostly forms all over the world... an investigation that leads them to a face-to-face with the Torchwood Institution and an unexpected confrontation with the Time Lord's greatest enemies!
3:30 AM MAX HEADROOM; 20 MINUTES INTO THE FUTURE: "Blipverts", "Rakers" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG)
Decades ahead of its time, MH predicted the effects of cable TV for mass audiences, the lengths networks will go for ratings, and the virtual world of the Internet in its infancy. The legendary Matt Frewer stars as Edison Carter, whose exposition of Network 23's deadly BlipVerts ad campaign leads to the creation of his virtual reality alter ego Max Headroom... and the world that lies 20 minutes into the future will never be the same again!
5:00 AM DOCTOR WHO with William Hartnell: "The Chase" (2 Hours, 30 Minutes - Rating: PG)
While experimenting with a time/space visualizer, the Doctor and his crew find themselves racing throughout the galaxy with the Daleks in hot pursuit. From the Mary Celeste to the Empire State Building to the planet Aridius, can the TARDIS stay ahead of the Daleks wielding forbidden time-traveling abilities?

Saturday, July 1st
7:30 AM Room shutdown until 9:00 AM (4 Hours - Rating: G)
Even Doctor Who fans have to knock off for an hour or so. Go, get some rest. We'll be back at 9:00 after some nice rem time and a hearty breakfast!
9:00 AM DANGER MOUSE:"Danger Mouse Begins Again!" (30 Minutes - Rating: G)
He's the greatest! He's fantastic! He's the UK's favorite TV cartoon secret agentback in a whole new series of misadventures with his manservant Penfold, Colonel K (voiced by comic legend Stephen Fry!), Prof. Squawkwncluck, and DM's devilish rogues gallery! In the first episode, DM's reckless destruction of London during a super villain battle gets him a suspension while Baron Greenback draws his plans for world conquest!
9:30 AM DANGER MOUSE:"Planet of the Toilets", "From Duck to Dawn" (30 Minutes - Rating: G)
The hilarity continues as DM and a bladder-challenged Penfold make a pitstop at a science convention, but an accident with Squawkencluck's latest invention creates a world-wide toilet uprising! Then DM's old enemy Duckula arises to turn the world' TV-watching populace into couch potatoes!
10:00 AM DOCTOR WHO with Jon Pertwee: "The Mind of Evil" (2 Hours, 30 Minutes - Rating: G)
The Doctor and Jo are assigned by UNIT to Stangmoor Prison, where a device that can literally drive evil from a prisoner's mind is being tested. Unfortunately, the prison's star captive is the Master who has his own sinister plans for the deadly mech.
12:30 PM WHO-NET PANEL: "Absolutely Fabulous Doctor" (1 Hour - Rating: PG-13)
With the exit of Peter Capaldi at the end of the year and a brand-new creative team taking over the series, Doctor Who has a unique opportunity. Is the time right for a female Doctor? What impact would it have on the series, would the move draw a bigger female audience? We want everyone's opinions on that, both men and women and everyone in between!
1:30 PM RED DWARF: "Balance of Power" (30 Minutes - Rating: G)
Rimmer will do whatever it takes to spoil Listerr's roll: he's taking his officer's test and he plans to replace Rimmer in the hologram device with the beautiful nav officer Kristine Krochanski.
2:00 PM ARE YOU SMARTER THAN A SCI-FI GEEK? (1 Hour - Rating: G)
Who-Net's favorite quiz show is back! Hosted by the Master of Trivia Mark "De Boss" Dooley, the challenge is made: get your trivia big boy pants on and wage battle for a fabulous grand prize worth spilling blood for!
3:00 PM BLACKADDER BACK AND FORTH (1 Hour, 30 Minutes - Rating: PG-13)
The final chapter of the Blackadder family sees the many cast members (Rowan Atkinson, Tony Curtis, Stephen Fry, Hugh Laurie, Tim McInnery and Miranda Richardson) reuniting as Edmund and his dogsbody Baldrick time travel to correct those things that have led the Blackadders of the past to ruin!
4:00 PM DOCTOR WHO with Sylvester McCoy: "The Curse of Fenric" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
The Doctor and Ace find themselves at a World War II coastal army base, where an ancient Viking curse draws supernatural forces. And as Nazi forces close in on the town, Ace makes a discovery that shakes her life to the marrow.
6:00 PM DOCTOR WHO with Peter Davison: "Warriors of the Deep" (2 Hours - Rating: G)
The TARDIS arrives in a deep sea base in a futuristic war that has divided Earth into two blocs. As the Doctor, Turlough, and Tegan attempt to negotiate a peaceful settlement, two other factions have much more dire solutions for peace in our time... the Silurians and their genetic cousins, the Sea Devils!
7:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "Oxygen" (1 Hour - Rating: PG)
The Doctor, Bill and Nardole answer a distress call in deep space, and find themselves trapped on board space station Chasm Forge. All but four of the crew have been murdered - and the dead are still walking! In a future where oxygen is sold by the breath, and space suits are valued more highly than their occupants, the TARDIS crew battle for survival against the darkest evil of all.
8:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "Extremis" (1 Hour - Rating: PG)
In the Haereticum - the Vatican's secret library of blasphemy - there is an ancient book known only as The Veritas. Throughout history, anyone who has ever read it has immediately taken their own life. Now a new translation is online, and the danger is spreading. The Vatican appeals to the Doctor. Will he read The Veritas? But can even the Doctor survive the ultimate truth?
9:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Pyramid at the End of the World" (1 Hour - Rating: PG)
A 5,000 year-old Pyramid stands at the centre of a war zone, where the Chinese, Russian and American armies are about to clash. There are many problems with that, but the one that intrigues the Doctor is this: there wasn't a pyramid there yesterday. The Doctor, Bill and Nardole face an alien invasion unlike any other, and before conquest can begin, these aliens need the consent of the human race...
10:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Lie of the Land" (1 Hour - Rating: PG)
The Doctor and his valiant crew make their final push to defeat the Monks in their conquest of Earth.
11:00 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Empress of Mars" (1 Hour - Rating: PG)
Here's what we know... the Ice Warriors are back! Really... ain't that enough?
12:00 AM BEAUTY AND THE BEAST: "Once Upon a Time in the City of New York", "A Happy Life" (2 Hours - Rating: PG)
Before Game of Thrones, George R.R. Martin served as a producer and co-writer of this cult classic which launched the careers of Ron Perlman and Linda Hamilton. In the pilot episode, a near fatal case of mistaken identity brings corporate lawyer Catherine Chandler to a strange subterranean world below New York, her life saved by the strange, compelling guardian of this realm, Vincent. In the final episode of the first season, the memory of her late mother forces Catherine to make a decision... is the love she has for Vincent enough, or should she abandon him in pursuit of "a happy life"?
2:00 AM DOCTOR WHO with Matt Smith: "The Snowmen" (1 Hour - Rating: G)
An old arch enemy arises from the past, but can the Doctor, devastated from the loss of Amy and Rory, find his way back to the role of heroic mediator? Only Lady Vastra, Jenny, Strax, and a mystery girl who works as a barmaid and a tutor may be able to inspire him.
3:00 AM DOCTOR WHO with Tom Baker: "The Robots of Death" (2 Hours - Rating: G)
The Doctor and Leela find themselves on a sandminer staffed by an elete crew and working robots, Slowly but surely, members of the crew are killed, suspiciously by one of the robot slaves. Can the Doctor solve the mystery?
5:00 AM THE FLASH: "Pilot" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
The CW's The Flash is the groundbreaking super-hero TV series of the 21st Century, paving the way for shows like Supergirl, DC's Legends of Tomorrow, and the upcoming Black Lightning. But its main inspiration comes from the 1990 short-lived version that started it all. John Wesley Shipp (who has portrayed Barry Allen's father and the original Golden Age Flash Jay Garrick on the current series) plays Barry Allen, a Central City phorensics scientist whose life changes when a once-in-a-lifetime accident endows him with superhuman speed. But when a dangerous biker gang and their messianic leader threaten every citizen of Central City, Barry, with the help of Star Labs' top scientist Tina McGee (Amanda Pays of Max Headroom and the current Flash TV show), becomes the beleaguered town's last hope. Watch out, villains, here comes the Flash, the Fastest Man Alive!

Sunday, July 2nd
6:30 AM MYSTERY SCIENCE THEATER 3000: "The Giant Spider Invasion" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
I actually paid money to see this cinematic fleabag back in my youth, and I did not have the luck of having two robots and their beefy friend snarking the crap out of it. Fortunately for you, you'll be blessed beyond measure as Mike, Crow, and Tom blast the bejesus out of this 1975 steaming pile starring Barbara Hale ("Perry Mason") and Alan Hale, Jr ("Gilligan's Island"). It is proof that, given enough beer and blow, rednecks can make movies too.
8:00 AM Room shutdown until 9:00 AM (1 Hour - Rating: )
Time for breaky poo. See you at 9:00 AM!
9:00 AM THE SARAH JANE ADVENTURES: "The Man Who Never Was" (1 Hour - Rating: G)
Elisabeth Sladen's final performance as the valliant Sarah Jane Smith, former companion to the Doctor, now battling invading aliens on Earth with the help of her young neighbors on Bannerman Road.
10:00 AM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Eaters of Light" (1 Hour - Rating: G)
To be announced
11:00 AM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "World Enough and Time" (1 Hour - Rating: G)
Missy, the Master (John Simm), the original Mondasian Cybermen... and maybe a huge surprise or two.
12:00 PM WHO-NET DOORPRIZE DRAWINGS! (30 Minutes - Rating: G)
Hope you got your tickets, because we have some terrific prizes ready to be raffled off!
12:30 PM DOCTOR WHO with Peter Capaldi: "The Doctor Falls" (1 Hour, 30 Minutes - Rating: G)
Peter Capaldi takes his final bow as the Twelfth Doctor.
2:00 PM DE BOSS SAYS FAREWELL (30 Minutes - Rating: G)
Mark "De Boss' Dooley ends his tenure as the President of the Whoosier Network with a farewell address to the greatest Doctor Who fans in the world.

NOTE: This page contains archived web-site content.
Go to the InConJunction Home Page to view the information for the current year.


Would you like to volunteer to help out with the convention? Do you want to apply to be a participating guest, artist, or vendor? Do you have promotional items you want to provide or items that you'd like to donate to our charity auction? Want to receive the latest convention flyer and be kept informed of upcoming events? You can do all this and more via our Online Address Book form. All InConJunction participants (both approved and those pending approval) can login and update their Participant Profile and Settings via the new Event Planning Dashboard.


Send an E-Mail to the current Convention Chair-Person at conchair2017@inconjunction.org if you would like any additional information about InConJunction. Send an E-Mail to the convention webmaster at webmaster@inconjunction.org with questions or comments about the InConJunction web page.


InConJunction is dedicated to providing a harassment-free convention experience for everyone. This policy applies to all participants, whether Convention Committee members, volunteers, vendors, invited guests or paying attendees.


Share this page via: