Circle Of Janus
SF&F Fan Club - Home Page
InConJunction Science Fiction and Fantasy Convention

Indianapolis, IN

Indianapolis Marriott East

July 6 - 8, 2018


Main Page Guest List Registration Info Hotel Information Expo Hall
Dealers' Room / Creators' Alley
Programming Special Events Masquerade Contest Doctor Who Room Anime Room Video Room Gaming Art Show Charities Sponsorships Program Book Committee Members Frequently Asked Questions Friends of InConJunction Web Page Archives Search This Site…
If you'd like to…

 • Receive regular email updates
 • Keep track of upcoming events

Click to subscribe to
InConJunction Announce


Anime Room


InConJunction's Anime Room, sponsored by The Indiana Animation Club, is known for its wide variety of animated Japanese movies, series and shorts. The Anime Room runs nearly all hours of the convention. The schedule is geared towards family audiences during the day, and adult audiences during the night.

The Anime Room staff always welcomes suggestions and movie referrals. An honest effort is made to research all suggestions and judge the suitability of each request. Studio representatives should make contact via one of the methods below to schedule screenings of their films or videos.

To request additional information on InConJunction's Anime Room, contact our Anime Room Coordinator via e-mail at animeroom@inconjunction.org or send a self addressed stamped envelope, along with any questions, to:

InConJunction 38 -- Anime Room
P.O. Box 68514
Indianapolis, IN 46268-0514

Anime Room Schedule


Friday, July 6th
3:00 PM Darling in the Franxx (2 Hours - Rating: )
5:00 PM Re:Creators (2 Hours - Rating: )
7:00 PM Made in Abyss (2 Hours - Rating: )
9:00 PM Death March to the Parallel World Rhapsody (2 Hours - Rating: )
(Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku)
11:00 PM Rakugo (2 Hours - Rating: )
(Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu)
1:00 AM The Saga of Tanya the Evil (2 Hours - Rating: )
(Youjo Senki)
3:00 AM Dimension W (2 Hours - Rating: )
5:00 AM Drifters (2 Hours - Rating: )

Saturday, July 7th
7:00 AM Cardcaptor Sakura: Clear Card (2 Hours - Rating: )
9:00 AM The Ancient Magus' Bride (1 Hour - Rating: )
(Mahoutsukai no Yome)
10:00 AM Gamers! (2 Hours - Rating: )
12:00 PM Land of the Lustrous (2 Hours - Rating: )
(Houseki no Kuni)
2:00 PM Kemono Friends (2 Hours - Rating: )
4:00 PM Panel: How to Kill Superheros (1 Hour - Rating: )
5:00 PM Panel: Best Anime You've Never Heard Of (1 Hour - Rating: )
6:00 PM Panel: What's New in Anime (1 Hour - Rating: )
7:00 PM Recovery of an MMO Junkie (1 Hour - Rating: )
(Net-juu no Susume)
8:00 PM Sword Art Online Gun Gale Alternative (2 Hours - Rating: )
10:00 PM Legend of the Galactic Heroes - Die Neue These (2 Hours - Rating: )
(Ginga Eiyuu Densetsu- Die Neue These)
12:00 AM Inuyashiki (mature) (2 Hours - Rating: )
2:00 AM Knight's & Magic (2 Hours - Rating: )
4:00 AM Tales of Zestiria the X (2 Hours - Rating: )

Sunday, July 8th
6:00 AM Kado: The Right Answer (2 Hours - Rating: )
(Seikai Suru Kado)
8:00 AM A Place Further Than the Universe (2 Hours - Rating: )
(Sora yori mo Tooi Basho)
10:00 AM Skilled Teaser Takagi (2 Hours - Rating: )
(Karakai Jozu no Takagi-san)
12:00 PM Mob Psycho 100 (2 Hours - Rating: )
2:00 PM Miss Kobayashi's Dragon Maid (2 Hours - Rating: )
(Kobayashi-san Chi No Maid Dragon)

Would you like to volunteer to help out with the convention? Do you want to apply to be a participating guest, artist, or vendor? Do you have promotional items you want to provide or items that you'd like to donate to our charity auction? Want to receive the latest convention flyer and be kept informed of upcoming events? You can do all this and more via our Online Address Book form. All InConJunction participants (both approved and those pending approval) can login and update their Participant Profile and Settings via the new Event Planning Dashboard.


Send an E-Mail to the current Convention Chair-Person at conchair2018@inconjunction.org if you would like any additional information about InConJunction. Send an E-Mail to the convention webmaster at webmaster@inconjunction.org with questions or comments about the InConJunction web page.


InConJunction is dedicated to providing a harassment-free convention experience for everyone. This policy applies to all participants, whether Convention Committee members, volunteers, vendors, invited guests or paying attendees.


Share this page via: